13. oktober 2017

Behind the scenes!


God kveld! 

Ble det virkelig fredag før jeg blogget igjen? Denne uka har gått i en rasende fart. En hamster i et hamsterhjul. Noen som kjenner seg igjen? 😆

Jeg har jobbet, kommet hjem sent og gått rett på rydding og vasking. I dag var endelig dagen gjengen kom hit for styling og foto av kjøkkenet. Jeg skriver endelig fordi det er så deilig å bli ferdig med noe man har jobbet for en stund. Check! ✔

Marianne fra @inspirasjonsguidennorge , Flisekompaniet og fotograf Tone Langbakken var her i dag. Marianne stylet for tapas og bildene blir å se i et kjøkkenmagasin for Flisekompaniet før jul. Her litt bilder som jeg knipset med mobilen i all hast i dag. 
Marianne er blid som en sol. 🌞 For en herlig gjeng jenter! 
Jeg gleder meg til å se bildene ferdige, de så kjempefine ut på skjermen allerede i dag.
Belønningen var å spise stylingen etterpå! Tapasen ble selvfølgelig servert på fliser. 😉 

Nå er vi jammen i gang med spising igjen, jeg og Trygve denne gangen. Vi skal feire at huset er rent som aldri før og vi feirer med biff og bakt potet. 
Det skal bli nydelig med sen middag nå. Vi blogges i helgen! 

                                                                       ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior ⬼ 


2 kommentarer:

 1. Så gøy :)
  Marianne er jo så flink, så dette ble nok veldig bra ja!
  Regner med at du sier i fra på bloggen her når det er ute :))

  Ha en flott helg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hallo Line! Jeg skal få bildene når de er ferdige, så gleder meg veldig til å vise dem. Tipp topp! :) /Jessica

   Slett