10. oktober 2017

Planer for uken!


God morgen!

I dag er det minusgrader og rimfrost på bakken her. Hvordan er det hos deg? En ny årstid helt klart. 

Denne uken skal jeg være strukturert og få gjort litt hver dag. Om ikke mange dagene får vi besøk av Marianne Haga Kinder bak bak kontoen @inspirasjonsguiden på Instagram og Flisekompaniet. Sammen med fotograf skal de style og ta bilder av vårt kjøkken. Det blir et spennende prosjekt. Gleder meg til å møte jentene og til å se sluttresultatet selvfølgelig! 

Det å gjøre litt hver dag er en ting jeg er blitt flinkere til jo eldre jeg er blitt. I stedet for å vente med alt til absolutt siste mulighet! Jeg er i gang og rydder litt, flikker litt og etter hvert vasker. Det er jo fortsatt noe byggeplasstemning også innendørs her, men et rent og pent kjøkken skal vi få til. 😅

Jeg må ta en tur på jobb før jeg fortsetter så jeg ønsker deg en kjempefin tirsdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar