8. oktober 2017

Min uke 💛


Hei!

En like fin dag i dag og jeg har en godfølelse fordi hagen snart er klar for vinter. Jeg har fått jobbet litt rundt omkring i dag. Ryddet, klippet gress, raket, kastet gamle sommerblomster og lagt vekk sommerstæsj. Vi har jo så god plass nå som Ferrarien er borte, superdeilig!

💛

En ting jeg elsker i hverdagen er tidspunktet når middagen er unnagjort og jeg og Lisa legger oss i sofaen, under et pledd, foran teven. Hun ser på Peppa Gris og jeg ser litt, og slumrer litt. 😉

Enda bedre blir det utover nå som kveldene bare blir mørkere og mørkere. Da er det så koselig å krype ned og slappe av. Forresten må jeg jo si at Peppa Gris faktisk er utrolig morsomt til tider. Skikkelig tørt. Har du lagt merke til det? 😂 Litt humor for oss voksne også.

Dette bildet knipset jeg altså fra sofaen tidligere i uken. Her ser du litt fra TV-kroken vår også. Våre gamle "værhane-propellere" har kommet opp på veggen. Det tok bare et år... (Ingen her i huset som klarer å ta en avgjørelse på hvor ting skal skrus opp. Da blir de ofte bare liggende på loftet en stund til. Så grattis til oss.) Bra ble det til slutt. 😊

Ha en fin ny uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar