4. oktober 2017

Siste innsats!


Hei hei!

Nå skjer det mange ting på en gang her og det er så morsomt! Både saker som har med bloggen å gjøre og det som skjer her hjemme med huset. 
Jeg skal ta dere med på alt sammen, følg med i høst! 

I går var vi en svipptur til Sverige. Som vanlig er jeg ute i siste liten med å fornye passet mitt, men det ser ut til at jeg rekker det før vi skal reise. 
Jeg må jo til Sverige hver gang jeg skal ha nytt pass, fordi jeg er svensk statsborger. Jeg synes egentlig det er mye knot, så vi får se hvordan det blir i fremtiden... 

Jeg unnet meg litt fine ting til hjemmet i Sverige også, men mer om det i et annet innlegg tror jeg. Det blir alt på en gang her. 😊

🌿

Hagen gjør sin aller siste innsats før vinteren og jeg må si at jeg er imponert. Det blomstrer, spirer og bærer frukt langt inn i oktober. 
I dag blir det en liten rundtur.

Det lille epletreet tror jeg rett og slett vi reddet fra døden. Da vi flyttet inn her for et år siden var treet helt overgrodd av to enorme bartrebusker. 
De både stjal alt sollyset og presset treet til å vokse helt skeivt. Det var ingen epler å se i fjor, i år har vi kunnet spise mange. 😀 Det har fuglene også...

🍎

(Dere ser drivvedporten bak treet. Det ble så koselig. Mer om den her.)
Blomsterkarsen gror noe helt enormt. Gresset også... 😉 Dette er mellom plantekassene/pallekarmene våre. Brosteinen har vi vært heldige å finne litt overalt i hagen.

Da jeg var på nippet til å kaste de litt brungule agurkplantene (som jeg trodde var paprika 😂) var det  noen andre i familien som hadde oppdaget ganske store agurker. De hadde jeg ikke sett på plantene en gang. De ble tatt inn og testet og var ærlig talt ikke gode i det hele tatt. Neste år skal jeg så dem litt tidligere og passer godt på dem. Jeg vet jo hvor utrolig gode egendyrkede agurker kan være. 
Fortsatt jordbær. De egne har den aller beste smaken! 
Her er blomsterkassen min ja. Still going strong. En slik kasse kun med blomster blir det neste år også. Anbefales!

I dag har vi begynt å rive ned det aller siste av teglstein fra husveggene ute. Den er veldig 70-tall. Så fint det blir nå! Oppdatering på dette kommer også framover. 

Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar