2. oktober 2017

Mandagspepp!


God morgen mandag!

Brett opp armene, en ny uke er her! Jeg gjorde unna treningen i går kveld og det var så deilig. Kom meg ut på en løpetur, min vanlige runde på en drøy halvmil og jeg var som vanlig en ny person etterpå. Det duskregnet litt og snødde løv. En frisk 1. oktober.

Jeg har prøvd roligere former for trening, men det funker ikke på meg. Når hjertet hamrer, jeg er knallrød i fjeset og kroppen er utslitt, DA finner jeg roen! 

Noen ganger, spesielt kvelder, er det som at jeg bare MÅ ut. Alle opplevelser, inntrykk og tanker trengs og får ikke plass i hodet eller i kroppen. Det føles alt for trangt og det er nesten som at de banker på fra innsiden, men kommer seg ikke ut. Så får jeg på meg løpeskoene, headsettet med musikk og stikker ut. Da er det som alle porer i hele ansiktet og på kroppen åpner seg og all møkka forser ut. Bokstavelig talt. Akkurat sånn opplever jeg det. Jeg finner løsninger og ser positivt fremover når jeg løper. Etterpå er rastløsheten borte. 

Har du behov for å rense ut innimellom og hva gjør du da i så fall?

En annen digg ting jeg har lyst til å slå et slag for er å kjøre litt styrke ute etter løpeturen. Jeg kaster meg vel ikke akkurat ned langs veien, men jeg pleier å trene skuldre med Trygves gamle jernmanualer eller push-ups i hagen/på terrassen før jeg går inn. 👊 Det er jo så perfekt når man er tomatvarm 🍅 å bli ute litt til. Sit-ups er min dårlige samvittighet, det burde man vel gjøre eller? 

Jeg tror det finnes noen flere, tyngre vekter til manualene. Lurer på om jeg skal finne de frem og teste en dag. Man skal vel utfordre seg selv... 😬

Trening eller ei, lykke til med ny uke. Vi blogges!

2 kommentarer:

  1. Så flink du er å trene. :-) Jeg er ikke flink å trene men jeg prøver å være bevisst på å bevege meg. Kult med din uke som du skal begynne med og for et stilig rødt glis. Jeg var veldig opptatt av biler når jeg var yngre men nå er det bare et fremkomstmiddel som jeg må kunne sitte godt i. Ha en fin uke. :-) Maren.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Maren! Så bra at du har tro på ukesinspirasjon! Jeg gleder meg. :) Glis ja, hehe. Bra ord. Jeg vil også ha en behagelig bil som er trygg, med god lyd, fresh og med bra plass til kaffekoppen når jeg skal til og fra jobb. ;) Ha en fin uke du også! /Jessica

      Slett