22. november 2017

Vårt julehjem i svenske Hus & Hem!


Hei!

Håper dere har fine dager. :)
I dag har vi hatt det kjempefint. Jeg sluttet tidlig og tok med Bertil til byen og vi fikk gjort masse ærender sammen. Vi avsluttet med burger og kake på et spisested. Der satt vi ved peisen og spilte kort også. Så koselig! Det må vi gjøre flere ganger! 💛

I disse dager kan du se vår jul i svenske interiørbladet Hus & Hem. Spennende å være i en svensk tidning! Og Hus & Hem er min favoritt.👌 Reportasjen er fra siste julen i gamlehuset og du har muligens sett et glimt av vår jul der da det var på trykk i Boligdrøm før jul i fjor. Se her.
Jeg må bare si at jeg er så glad i disse bildene. De viser et riktig hyggelig julehjem. 
Jeg gleder meg til vi blir så ferdige også her i huset ved stranden. 🔧🔨🔩
De herlige posene bruker jeg som julepynt. Kjøpt i mitt elskede Florida selvfølgelig. 😉 
Gleder meg til jeg selv får se reportasjen, det har jeg ikke gjort ennå.

Ha en finfin kveld! 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior ⬼ 

4 kommentarer:

 1. Så koselig at dere hadde en så kjekk dag i by´n. Jeg har i flere år synes at dere har et fantastisk koselig julehjem. Her har det gått mye i sølv og glam de siste årene, men nå er det slutt. I år blir det tilbake til det enkle som jeg egentlig trives best med. Det blir litt prøving og feiling når interiør interessen ikke kommer før man nærmer seg 50. :-( Det blir sikkert et koselig julehjem ved stranden og. Riktig god helg Jessica. :-) Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord Maren! Enig med deg at det enkle er det fineste! Man prøver noe som man har troen på og etter en stund er man i hvert fall sikker på at DET vil man IKKE ha. Og det er jo bra. :) Da vet man i hvert fall det. ;) Skal bli så deilig når vi er ferdige her!!!!!! Men pynter til jul gjør vi uansett. ;) Ha en riktig god helg Maren! /Jessica

   Slett
 2. Så koselig dere har det! Å for et fint julehus. Kan tro det er mange som ser og nyter bildene deres i bladet.
  Håper du får en fin lørdag.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Christina! Og tusen takk for kjempefine ord. :) Dette er veldig morsomt for oss å ta vare på. Håper bladet er på vei til meg i posten nå snart, har ikke sett reportasjen ennå. :) God helg! /Jessica

   Slett