25. november 2016

JUL: Gamlehuset i Boligdrøm!


Hei!

I dag måtte jeg rett og slett knipse noen bilder fra siste utgaven av Boligdrøm. Der er det en reportasje fra oss i gamlehuset i fjor. Huset i full juleskrud og vi i julestemning. Det var ikke mange dagene før jul denne reportasjen ble laget. 

Jeg synes den ble så fin at jeg kunne ikke ha ønsket meg noe mer! ♡ FOR et minne for oss fra gamlehuset. Og de koselige bildene av familien. Mannen i huset ville selvfølgelig (som vanlig) ikke være med. ;)
Gleder meg til å dekke på til jul her i nye hjemmet vårt også. Det har jeg aldri gjort før. :)

Serviset og glassene er fra Åsas jul hvit. En nydelig servise som vi bruker i hele desember.
Skjørtet jeg har på meg på bildet (med julekuler) 😆 kjøpte jeg i Florida. Vi kom hjem fra turen rett før denne reportasjen. Helt perfekt. Eneste er at Trygve også burde ha vært med på bildet med sin fantastiske julegenser. Også kjøpt i julekitsjens hjemland. :)

Ha en kjempefin helg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar