18. februar 2018

MIn uke 💛


Hei og god søndag!

Jeg har jo virkelig helt glemt bort min nye etikett "Min uke 💛". 
Det er jo koselig å fortelle noe fra uka som har gått, hva man har gjort eller sett. 

I går kom vi oss ut på skitur. Luksus å sette på seg skiene utenfor huset. Vi tok med kaffe, saft og de siste lussekattene i sekken. Litt is i sporet langs løypene, men det fungerte. Det viktigste er jo å komme seg ut, få luft, røre på seg og god samvittighet. Bertil var med, men ikke Lisa. Lillemor var på kino med en venninne. Haha, hvor morsomt er ikke det. 4 år og på matiné. Koselig det. 😊

Afterski. 🎿 Lekre solstoler med utsikt til Oslofjorden.
Nå er jeg i gang med fiks, triks og vasking i huset. Jeg må bare fortsette mens jeg har flowen. 
Hva skal dere i dag? 
Vi blogges senere! Ha en fin søndag. 💛


                                                                             ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar