17. februar 2018

Norskekysten på veggen og nydelig fastelavnsris!


God lørdag! 

Etter å ha nytt fredagsfølelsen i går, nyter jeg lørdagen i dag. Ikke noe er som følelsen at man har "fortjent" fri etter en arbeidsuke. Deilig!!

Som dere ser er fiskeplakaten kommet opp på skafferiveggen. Og det fine fastelavnsriset kjøpte jeg av sanitetskvinnene på senter her om dagen. Endelig et ris med duse farger på fjærene! Jeg er veldig glad i farger, men de typiske grelle fjærene blir for mye.

I dag har vi vært på skitur og nå tenkte jeg prøve å fikse litt her hjemme. Mange småting, vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Et bilde skal opp på veggen i Bertils rom, jeg skal vaske litt og lage en liste over hva vi trenger litt her og der. Blant annet mangler vi litt lister her og der (som du bla annet ser på bildet) men det fikser mannen i huset. 😉

I kveld skal jeg lage fiskesuppen. Fredagsfiskesuppe på en lørdag! 😳 Gleder meg! 
Vi blogges i morgen! Ha en fin lørdagskveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar