26. februar 2018

Ny start!


Hei på en mandag!

For en dag det har vært i dag. Knallstart på en ny uke. 🌞

Jeg har kjørt en tur i bil i dag, enda noen papirer som måtte leveres statens vegvesen før jeg får nytt førerkort. Mitt svenske går ut og nå bytter jeg det inn i et norsk. Like greit. Kjører nå rundt med et A4 i veska som er mitt midlertidige kjørebevis. 😉

I helgen har mine foreldre vært på besøk og det har vært fullt hus med kompiser og venner til barna. Nå er det deilig med litt mer "hverdag" igjen. Vi har fått fylt opp kjøleskap, fryser og skafferi. I dag skal vi lage steinbit by the way. Blir spennende å prøve en ny oppskrift. 

Når vi likevel er inne på teamet oppskrift så har jeg innsett at det nok aldri blir noen ukeplaner over middager i denne familien. Skal komme med bildebevis snart. Nå er det på tide å slutte og love meg selv dette hver nyttårsaften. Mer om dette senere...

En ting som jeg derimot er i gang med er styrketrening. Endelig i gang! Jeg er jo veldig glad i å løpe, men har lenge tenkt at styrke, det er bra altså. Nå er jeg der. Har funnet et program som jeg kan gjøre hjemme, uten noen som helst utstyr. Det tar cirka en halvtime å kjøre igjennom hele og så nybegynner som jeg er (siden det er så lenge siden jeg trente styrke ordentlig) så er jeg kjempestøl hele tiden! Bra det. Det føles sunt for holdning og kontroll av hele kroppen. Litt digg å være støl og kjenne hvor man egentlig burde hatt muskler. 😂

På lørdag hentet vi skapet fra Home & Cottage som jeg spontanhandlet. Det ble perfekt i gjesterommet. Så moro å få mer orden der! 

Snart tilbake, vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar