27. februar 2018

Hverdagsluksus: podcasts 💞


Hei hei! 

Har dere kommet i gang greit med uka? Her er jeg godt i gang og det føles bra. Styrketreningen er gjennomført og jobbskjortene er strøket. ✔ 

Så deilig det er når man klarer å holde på rutiner. Mer tid over til moro!

I dag blir det et innlegg om podcasts. Har du oppdaget dem ennå? Hvis ikke - finn din favoritt! Det er så nydelig å høre på og er virkelig hverdagsluksus. Perfekt å slappe av til på vei til og fra jobb f. eks.

Bare for sikkerhets skyld så tar jeg kjapt å forteller at en podcast er som et radioprogram som aldri har gått på radio. Det er spilt inn for å være tilgjengelig på nett og du kan laste ned å lytte når du vil, på mobilen, iPad eller hva som måtte passe. 

De aller fleste podcaster er gratis og jeg bruker alltid "Podkaster" appen som ligger forhåndsprogrammert på iPhone. (Der søker man på namnet på podcasten man vil høre.) Fungerer perfekt.

Jeg liker aller best programmer hvor man kommer inn på dypet. Gode samtaler om livet, opplevelser, erfaringer, god mål for fremtiden. Og humor. En podcast der man både får gråte og le, det er toppen. Min absolutte favoritt akkurat nå er Skäringer & Mannheimer. Så fantastisk bra og morsom at det er en fryd å høre på. Plugger inn hvert eneste ledige minutt, eller jeg hører på høyttaler på telefonen mens jeg fikser meg på badet. 

Dette er en podcast på svensk, med Mia Skäringer (bl. a. Solsidan) och Anna Mannheimer (också en svensk TV personlighet). Disse to damene er sjukt morsomme og de har så mange kule og smarte tanker og historier de forteller. Ekstra morsomt og "hemtrevligt" blir det for meg å høre på Skäringer som snakker värmländska, akkurat som meg. Vi kommer nesten fra samme sted i Sverige. 😊

En annen podcast som er kjempebra er Värvet. Også denne er svensk. Kristoffer Triumf intervjuer kjente svensker og han er virkelig råbra på å komme inn på dypet på menneskene. Deilige, avslappede og meningsfulle intervjuer. 

Akkurat nå hører jeg kun på Skäringer & Mannheimer, men anbefaler begge disse to på det varmeste! 

Nå håper jeg at du som også hører på podcasts vil komme med dine favoritter. Det hadde vært supert om vi kan samle bra podder på denne siden!

Nå er det ikke mange ukene før man kan sette seg med kaffen og prosecco i solveggen. Ja, det er kaldt nå, men det er SÅ mye lysere og snart er vi der! 


2 kommentarer:

  1. Tusen takk for alle disse finne tipsene! Jeg elsker å høre på podcasts på reise :)

    SvarSlett