9. februar 2018

Snart blir det mer om vårt kjøkken!


God morgen!

Da var det fredag igjen og jeg gleder meg til å få gjort litt i huset igjen i helgen. Hva skal dere? Noen planer? Jeg gleder meg til å komme i gang ordentlig med trening igjen også. Det blir så sporadisk når det er masse is overalt på veiene. Knotete å løpe. I dag nærmest regner det her og det gjør meg ingenting at den isen forsvinner! 

Jeg hadde en så fin dag i Oslo med jobben på onsdag, den skal jeg fortelle mer om i helgen. Jobber også akkurat nå med et innlegg i serien om Huset ved stranden. Nå blir det kjøkken og det blir morsomt! 👍

Jeg har dessverre veldig dårlig tid nå før jobb, men jeg kommer sterkere tilbake veldig snart! 
Ha en fin fredag! 

4 kommentarer:

 1. God fredag til deg og!
  Gleder meg til nytt innlegg i Huset ved stranden :)

  SvarSlett
 2. Alltid koselig å lese bloggen din. Gleder meg til fortsettelsen om kjøkkenet!
  Ha en fin fredag og god helg!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre Anne-Mari! Snart klar med nytt innlegg, god helg! Jessica

   Slett