5. februar 2018

Vårt spiskammer!


Hei!

Nå er det på tide med et lite glimt av skafferiet/spiskammeret som jeg er så stolt av! Ja, jeg skal ikke skryte på meg å ha gjort noe av jobben, 
men som alltid har vi tenkt nøye igjennom detaljene sammen. Ikke noe til tilfeldighetene her nei! 😉😂

Det har blitt et rom i rommet, og fargen er lik som på resten av veggene i huset. Døren er den gamle terrassedøren ut fra gangen. 
Se den her. (Bilde nr. 2).

Ikke helt ferdig som du kanskje ser, men det nærmer seg. Det ser litt merkelig ut med vårt side by side kjøleskap og fryseren fra kjelleren (i gamlehuset). Ønsker meg en lekker løsning her selvfølgelig. 😉 Det tar vi etter hvert. 

Dette er som en drøm. Skafferiet. Det er så oversiktlig og lyst og ingen matvarer eller fat ligger bortgjemt lengst ned i en skuff lenger. 
Det rommer masse! 

Som du ser har vi frostet store deler av døren. Trygve kom hjem en dag med en veldig fin poster av... fisk! 😂 
Den er fra Atlanterhavsparken i Ålesund. Jeg har rammet den inn i dag og jeg lurer på om den kanskje skal få henge på den hvite, tomme siden av skafferiet. Kan bli stilig.

                                                                   ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Vi blogges!

2 kommentarer:

  1. Å nå ble jeg misunnelig. Så heldig du er, og jeg synes det ble skikkelig koselig at du kan se litt av det som er inni. Akkurat som i gamle dager. Jeg tror det er første gang jeg har sett den siden av kjøkkenet, synes kjøl og frys passet godt inn jeg. Ha en fin kveld. :-) Maren

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for fin melding Maren! Ja, det er koselig å se litt inn, helt enig! Dette er fantastisk forvaring og det blir jo en lyskilde om kvelden også. Veldig hyggelig. Jeg har noen bilder av rotet som har vært på denne siden av kjøkkenet, som jeg skal poste snart. Det ser ikke ut!!! :) Ha en fin helg! Jessica

      Slett