9. mars 2018

Vårt spisebord!


Hallo!

Dag etter dag suste uken forbi og plutselig ble det helg igjen. Med alt som skal gjøres i tillegg til jobb så blir det ikke mye tid igjen altså! 
Jeg kjører fortsatt på med styrkeprogrammet også, det funker veldig bra og det må jo prioriteres...

Hur som helst; god helg! Superdeilig med fredagskveld! 
I går sa plutselig Trygve at jeg måtte se på hva slags bord/bordplate jeg hadde lyst på. Nå har endelig han også blitt lei den!
Åh sa jeg, har du tenkt til å bygge noe? -Kanskje... 

Nå er det muligheter dere! 😂 Jeg satt på Pinterest i går kveld og lette etter inspirasjon. 
Har lyst på en farge på bordet som gjør at fargene på stolene kommer frem mer. Kanskje kan vi pusse opp dette bordet, eller Trygve kan lage en ny topplate eller kanskje han lager noe helt nytt? 
Jeg drømmer om et rustikt bord med lange planker og som er koselig om som tåler mye!

Alle tips mottas med stor glede!

Ha en finfin kveld! 💛

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt avhengig av spisebord uten vanlige bordben i hjørnene av bordplata. Jeg foretrekker kryssben eller støtte mer midt under bordet. Da er det lettere å plassere et par ekstra stoler.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har jo sett at mannen din har laget et sånt bord. Dere har sikkert plass til et bord på 220 + 2 lemmer hver på 40 cm. Da kan dere dekke til 6 på hver side.

   Slett
  2. Takk! Ja, bordet vårt i dag er 2,20 tror jeg, eller kanskje 2. Så vi skal i hvert fall ikke ha mindre! Jeg må si at jeg liker veldig godt fire ben. Det synes jeg er fine bord. Men jeg ser helt klart ditt poeng... Vi snakket også om at det er hyggelig å ikke ha for stort bord med tomme stoler når man ikke er mange. Oftest er vi 4. Tenkte vi skulle lage opp en lem/lem med to ben til å sette på siden når vi likevel er i sving. Kjekt å lage av den samme bordplata når man likevel lager den store.

   Slett
 2. Så spennende. Vi kjøpte ny spisestue i fjor, veldig rustikt. Jeg digger det røffe og uvørne inntrykket :) Lykke til videre!. Blir sikkert fint. Stolene er jo så kule :) Lørdagshilsen fra Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Da skal jeg se om jeg finner spisestuen på bloggen din! :) /Jessica

   Slett