3. mars 2018

Koselig kveld!


God kveld!

Det er så deilig når roen senker seg om kvelden. Spesielt når man har fri dagen etter og vet man har en lang kveld foran TVn. 😉 Jeg elsker det, jeg erkjenner.

Det jeg ikke elsker er innsiden av skjell. 
I dag har jeg laget Spaghetti Vongole sammen med Lisa. Jeg synes slike skjell ser så delikate ut og sammen med pasta får jeg så lyst på det. Har tenkt lenge at jeg skal prøve, men dessverre. Vongoleskjell havner i samme kategori som sau hos meg. Smaken er god, men jeg klarer ikke de forskjellige små delene på innsiden. Blæh! 

Jadda, da kan man stryke to ting fra listen over "må prøves". 
Jeg klarer forresten ikke blåskjell heller. Smaken er god, konsistensen not so much. Hjerteskjell har jeg spist en gang og det likte jeg kjempegodt. Det står nå på listen over "må prøves igjen".

Hva har dere spist idag? Noe spennende på menyen? 

Nå har jeg tenkt lykter over hele stua og snart blir det et glass vin i sofaen.

💘 Blogges i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar