21. april 2018

Frodig stue!


Hallo! 

Så deilig med helg! :)

Jeg har jobbet i dag også, men nå endelig kan jeg ta fri. Og for en ettermiddag og kveld vi har hatt! Etter mange dager med merkelig tåkevær fikk endelig vi også kjenne på sommervarmen. Kjenner meg litt rød i fleisen etter noen timer i godstolen på terrassen. Det var digg det. ;)

Her skjer det litt nye ting litt overalt og det er så moro. I dag da jeg kom hjem fra jobb hadde Trygve begynt å rive opp stein ute på terrassen. Jeg skal komme tilbake til dette prosjektet, men der har vi altså både litt stein og litt skifer og litt gamle råtne trebord og ja, litt av hvert. Nå blir det kun stein! 

Jeg har også endelig begynt å få litt orden på stuen. Husker dere at jeg sa det var et teppe på vei i posten? Vi har snakket om teppe i stuen i mange år, men så liker vi så godt bare flotte tregulv også. 

Vi safet ikke denne gangen, men gikk for et teppe vi virkelig synes var stilig. Jeg var spent på resultatet og det ble så fint! Endelig kjenner jeg at stuen er så frodig som jeg ønsker å ha det. Koselig, og "hemtrevlig". Jeg har prøvd å forklare dette på bloggen før, jeg liker så godt en litt rotete stil, men uten at det er rotete. Frodig er vel et bra ord tror jeg? Med mye forskjellige ting å se på, med personlighet. Nå har jeg blandet mine puter i litt forskjellige farger og mønster og sammen med teppet blir det utrolig koselig å sitte her. Farger, men ikke for skarpe. 

Teppet er fra Kilands.no og dette samarbeidet skal jeg komme tilbake til. Jeg har tatt mange bilder av stua og gleder meg til å vise mer. 

Du finner mange lekre tepper HER!

Tror vel ikke dagen i morgen blir like fin værmessig som i dag, men da kanskje man kan få pusset noen vinduer og redigert noen bilder kanskje? ;)

Ha en fin lørdagskveld! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar