23. april 2018

Orientalsk teppe i stuen!

                                                                                                               Sponset innhold

Hei!

Her kommer noen bilder av vår stue denne mandag! :)

Som jeg skrev til dere tidligere, så begynner ting å falle på plass. Det er så moro når man kjenner at et rom begynner og kjennes ferdig. At det ikke mangler ting og at man ikke har en masse prosjekter som skal tas tak i i det samme rommet. Deilig.

Dette vakre teppet kommer fra Kilands. De har en stor nettbutikk (kilands.no) som er spesialisert på nettopp tepper, og utvalget er STORT. Teppet vi har valgt til stuen heter Sivas og er et kunstsilketeppe. Vi har det i blått. Du finner det her.

Jeg var så spent på hvordan det ville bli i stua. Tenkte at gulvet ikke skulle komme frem ordentlig og at det skulle bli for "mye" på en måte. Nå som vi har fått teppet på plass er jeg kjempefornøyd! Gulvet synes masse likevel, det er et utrolig koselig teppe og gå på og stuen ble jo mye finere. Mye frodigere! 

Det jeg digger med dette teppet er at det er kult, samtidig som det er så klassisk at vi kan ha det alltid. Og det er så mykt! Barna digger det, Morris elsker det... 😼👌 (Ikke bra.)
Ble ikke dette kult!? Jeg synes vi har fått både en mer frodig og mer kulturell stue jeg nå. Helt strålende. 😂

Jeg digger også at teppet har mønster og farger, men likevel fremstår det som dust og enhetlig. Nei, dette var vellykket folkens. Så gøy! 

Nå durer hele gulvet her inne på kjøkkenet hvor jeg sitter. Trygve er i gang med å knuse betongen ute på terrassen. Herlighet. Skal straks gå ut og hjelpe til med å fjerne gamle terrassebord. 

Ha en fin ny uke! 

                                                                     ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

4 kommentarer:

 1. Næmen kolla, va snygt Det va (Sett mye på Sofias englar) :-) Det var prikken over i'en, så lunt og koselig det ble. Utrolig hva et teppe kan gjøre. Jeg prøvde meg uten da det gamle var utslitt men da sa min mann: skal vi ha det sånn, det ser jo ikke ut som vi har flyttet inn? Så nytt teppe ble det. Ønsker deg en fin dag. :-) Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha! Nå har nok også jeg blitt teppe-frelst Maren. Utrolig hyggelig altså, skjønner mannen din. :) Ha en riktig god helg!

   Slett
 2. Så flott! Passer veldig fint til stuen din :)

  SvarSlett