10. mai 2018

Skål for en oppdatering!


Hei kjære lesere!

Her er jeg med en oppdatering. :)

De siste par ukene har vi jobbet intens med nytt terrassegulv, i tillegg til at vi har feiret Lisas bursdag og hatt besøk fra Sverige. Busy days, men nå er terrassen ferdig! 

Det har blitt så fint. Jeg gleder meg enormt til å vise! Vi har laget en stor platting og gulvet du kan skimte på dette bildet er historie. Alle møbler og krukker og annet som vi har hatt i alle år blir nå mye finere fordi de står på et så lekker og rent gulv. Tidligere var det tvert om, terrassen så ikke morsom ut altså...

I dag er det knallvær og vi jobber videre med uteplass og hage. Jeg skal blant annet få plantet blomster og roser i mitt bed på forsiden. Jeg tenker at jeg setter i gang mens det er knallvær og dagen er ung, og så er jeg straks tilbake igjen med en videre oppdatering.

Ha en fantastisk dag så lenge! 👋

                                                             ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar