30. april 2018

Prosjekt ute, støv inne!


Hei på en mandag!

I dag skal jeg tørke støv og forberede for bursdagsfeiring i morgen. 💪

Det er uvisst hvor stor vits det er å vaske huset, siden det fortsatt kommer grus- og betongstøv fra utendørsprosjektet vårt. Vi er jo godt i gang nå med å legge stein på uteplassen. 

Likevel kjenner jeg at jeg MÅ vaske litt i dag. I flere uker har vi hatt jord- og betongstøv inne i huset. Det tar seg liksom inn gjennom stengte dører det der. Vinduene ser ikke ut og gulvet er akkurt nå matt og flekkete. 

Jeg tar en runde med bøtte og klut i dag. I hvert fall i barnas rom og litt rundt omkring hvor det nok ikke blir mer støv fra uteplassen. I stua og gangen tar jeg det verste, slik at det ser greit ut. Det må tas igjen når vi straks er ferdige med grovarbeidet. 

Det gjelder å beholde roen når man er i gang med et stort prosjekt hjemme. Det blir alltid verre før det blir bedre. Hver stein vi legger ute i hagen er 60x60 cm og veier 53 kg. Trygve mistet en på foten i går... Heldigvis kan han gå i dag. 😅

Jeg skal vise mer fra arbeidet med terrassen etter hvert, men i store trekk så har vi fjernet alt av det gamle gulvet. Det var litt råtne terrassebord, noen skiferstein og belegningsstein. Dette var lagt i forskjellige nivåer og med en gang inn langs veggen av huset. Vi har nå lagt på duk, fylt på med grus og jevnet hele området til en stor helhet. Vi har tatt en naturlig del av plenen også. Dette gjør at vi nå får et stort, rent, lyst og trivelig område å være på. En patio på nesten 90 kvm. Hvis ikke dette blir bra så vet ikke jeg. 

Alle utemøbler og krukker står spredt ute på plenen og det er søppel og materialer over alt. Men det er vi jo vant til. 😜

Jeg har plassert noen fine bøker på stuebordet. Det er jo trivelig. Hage- og inspirasjonsbøker + flyboken Trygve fikk av meg i julegave. Den er faktisk kjempestilig. Veldig hyggelig å ha et stort nok bord til at man har plass til litt ting i stua. 

Ønsker deg en nydelig dag! Vi blogges!

                                                         ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

  1. Er det ikke litt deilig også med litt spring cleaning? ;)

    SvarSlett
  2. Nice post!
    Hugs!
    Monique 🐾🐾

    SvarSlett