31. mai 2018

Sommerkvelder med rabarbra!


God morgen!

Her er det rimelig kaos om dagen. Kaos er nok å ta i, men det er nymalte solsenger i stua, byggeplass på terrassen med krukker, møbler og betongpuss overalt, møkkete gulv og vått badetøy på badekarskanten, baderomsgulvet og på utemøblene. Jadda...

Trygve er i gang med siste finish av veggene ute, derav en del rot. Vi nyter dagene med grillings og masse bad, derav resten. 😂😅

Det positive er jo at alt blir så enkelt når det er så pent være ute. Og forhåpentligvis kan vi rydde og shine terrassen igjen i dag eller i morgen.

Vi har så enormt med rabarber, den er virkelig kjempefin og jeg har laget flere paier. Svigermor var her og hentet noen stilker for innfrysing. Det var da jeg kom på at jeg jo ikke må bruke opp all rabarbra nå med en gang, jeg kan jo skrelle, kappe og fryse. Det hadde jeg ikke en gang tenkt på, vet ikke hvorfor. Nå har jeg gjort det og trenger ikke å lage tre paier i uka. 😉 

Hvis dere har noen tips på hva dere bruker rabarbra til så vil jeg gjerne høre. 

Jeg må farte avgårde til jobb og satser på å stikke innom her igjen i kveld med ny oppdatering. Blogges! 

4 kommentarer:

 1. Jeg koker det meste til suppe, noe av den siler jeg til saft. Vi bruker både saft og suppe som tørstedrikk i varmen. Her er mine oppskrifter: https://bestemorsmat.blogspot.com/search/label/Rabarbra

  Som du ser drar jeg ikke av skinnet. Da sparer jeg mye arbeid. Men jeg kutter i veldig tynne skiver.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Åshild. Suppe selvsagt! Dette skal jeg prøve. 👍🏻

   Slett
 2. Har aldri smakt på rabarbra før - er vel på tide!

  SvarSlett