4. juli 2018

En kort campingtur!


Hei!

For en fantastisk sommer! Og vi som har bestemt oss for hjemmeferie i år. Kunne ikke vært heldigere med været. :)

Vi var en liten tur til Daftö Camping i helgen og synes det var like bra der som vi syntes i fjor. Anbefaler virkelig denne campingen for barnefamilier. 

Denne gangen bodde vi i Piratbyen. Greie og praktiske hytter med kjempefin beliggenhet. Vi hadde med sparkesykler til barna og de fikk venner som de lekte med hele kvelden. Masse barn der og alle fartet rundt på et eller annet; sparkesykkel, sykkel, class walk...

Jeg digger campinglivet når det er slik som det er på Daftö! Vi spiste frokost på restauranten i hovedbygget ved siden av bassenget. Der spiste vi også lunsj to ganger. Det beste som finnes å spise om sommeren er svenske sommerretter synes jeg, med en kald øl til. Makrell med dill- og ansjossaus og "färskpotatis". 
Dette bildet ble ikke særlig bra, men det viser i hvert fall hvor herlig beliggenhet hyttene i Piratbyen har. Kveldssol leeeenge. 
Og en räksmörgås med egg og aioli. :)

I dag har jeg faktisk vasket vinduer og dagen vi kom hjem tok jeg nesten hele huset. Har stort behov for å ha orden her nå før det blir ferie på ordentlig og nå nærmer det seg. Både med orden og ferie. Huset og ute begynner å bli greit og jeg jobber noen siste timer på fredag, etter det er det HELT fri. 

Ønsker dere en fin kveld, vi blogges snart igjen!

1 kommentar:

  1. Campinglivet er helt fantastisk noen ganger!

    SvarSlett