22. juli 2018

Kveldsbad!


Hei!

Tenk å kunne gå ned til stranden for et kveldsbad. Solen er akkurat på vei ned og vannet er behagelig.  For en lykke. 💙

Jeg må dele noen bilder fra i går kveld. Det var helt nydelig. Vannet nå er så rent som jeg aldri har sett det. Eller så har jeg bare ikke lagt merke til det på samme måte før. 
Helt stille og bare fantastisk. For en sommer dere! 2018 går inn i historien med en stor 🌞.
Det eneste negative denne kvelden var at jeg svømte rett inn i en brennmanet. Jadda. Jeg sa til Trygve at jeg trodde det siden jeg kjente masse ekle tråder som jeg på en måte tok tak i da vi svømte utover. Han gikk tilbake og sjekket og der var den. Stor sak. Jeg brente meg på armen og benet, men det gikk kjempefint. Jeg har aldri brent meg på en slik før og det var litt verre enn å brenne seg på nesle, men etter noen timer var det over. 
Blogges. 💙                                                    ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar