21. juli 2018

Sommar i stugan!


Hei kjære lesere!

Håper dere fortsatt er der ute til tross for at det er sommer og mye annet enn hverdag på agendaen.

Jeg har vært en tur i Sverige sammen med barna. Vi har vært i stugan hos mine foreldre. Jeg sov i en egen liten stuga på gården, så koselig der. Lugn og ro også og ingen som vekker en. ;)
Her sov jeg og jeg redde opp med barndomsminner. Dette retro sengetøyet husker jeg fra jeg var barn. Så koselig!
Vi hadde altså godt og vel 30 grader hver dag vi var i Sverige. Ene dagen var det 33 i skyggen og vi holdt på å dåne. Var på stranden og lå i vannet hele dagen i stort sett. Det er mange strender og vann helt i nærheten av stugan så det er bare å velge. 

Vi tok bilen et par ganger på grunn av at vi hadde så mange solstoler, baderinger og annet med oss. Mamma kom etter på sykkel med mat og drikke. 
Jeg og Lisa var på karamellkokeri en dag og laget våre egne kjærligheter.
Heldigvis var det svalt inne i selve produksjonslokalet. 😅
Her har mormor og morfar sin båt. Kunne jo nesten vært Everglades! Herlighet så gjengrodd! Og for en brygge... Fascinerende.
Tilbake hjemme igjen og i går tidlig tok jeg den første koppen kaffe ute på terrassen, fortsatt i nattkjole. Det beste som finnes. Da er det ferie. :)
Avslutter dagens innlegg med et bilde fra et av våre kveldsbad. Det å gå ned til vår egen strand her hjemme, med salt vann og bading i Oslofjorden er noe helt annet enn å gå ut og svømme i en stille sjø i Värmland. To helt forskjellige opplevelser og jeg er så glad jeg og familien får være med på begge.

På bildet ser du skum fra dusjkremen vår. Svensk sommar. :) 

Vi blogges snart! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar