25. juli 2018

Sneak peak ny uteplass!


Hei!

Hva gjør dere i dag? 

Her er det fint og varmt, men litt mye vind så vi er ikke på stranden. Kanskje det blir en tur senere, men akkurat nå er jeg i gang og får gjort litt småting på min to do list. Små prosjekt som ikke tar lang tid hver for seg, men som alltid blir liggende. I dag har jeg fått gjort mange av dem, herlig!

Jeg tenkte vise dere litt hvordan det ser ut på vår nye terrasse. Jobber med et før- og etterbilder innlegg også og det kommer snart. Det er rimelig stor forskjell... :)

Her får dere en sneak peak allerede nå. Dette er blitt en plass som vi er på hele dagen lang. Et ekstra rom nå som været er så bra. Hammocken er malt som dere har sett i et tidligere innlegg og vi har kjøpt inn to solstoler som vi har malt i samme farge. Utedusjen er oppe på veggen og enn så lenge bruker vi vannslangen som vi kobler til. Etter hvert blir det også varmt vann her.

Lyse rene vegger og våre nye steinheller. I 💙 it so much.

Nå har jeg begynt å tenke litt på høst. Ikke mye altså, men jeg har tenkt til å gå igjennom ullklær til Lisa blant annet. Jeg liker litt sånn organisering. Gi bort det som er for lite og evt. planlegge nytt for et siste år i utebarnehagen. Slit kan jeg kose meg med en regnværsdag. Full kontroll. :)

Vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar