29. juli 2018

Middag under taket!


Hei!

Nå sitter jeg ute og skriver og det er betydelig kjøligere enn de siste dagene.
I går laget vi en deilig middag av lekre råvarer vi fikk i sommergave fra venner. De var fra Gutta på Haugen og det var blant annet en knallgod grønn pesto og den godeste pastaen jeg noen gang har spist. Litt God rødvin og vi satte oss for å spise ute.

Endelig kom regnet! Som vi har ventet. Jeg ser så glad for vårt lille tak utenfor stuen, akkurat slik at man får plass under for å sitte og slappe av. Vi trakk bordet innunder og ble sittende der utover kvelden. Så deilig med værskifte, men dessverre var det ikke store greiene som kom. For en merkelig sommer. 🌞🌞🌞

Her ser du litt av hvordan vi har fått det på terrassen. Jeg begynner å bli fornøyd, det tar alltid en stund å liksom få alle tingene på plass. Også å innse hva som faktisk ikke bør være der. Det er noe med det også, man kan ikke spare på absolutt alt. 

Lager dere egen pesto forresten? Nå har jeg blitt skikkelig gira, den vi spiste i går var fantastisk! Så utrolig godt å røre ned i pastaen. Hvis dere har tips på en basilikapesto så tips gjerne. Jeg trodde det alltid var hvitløk i pesto, men tar kanskje feil? Det var det i hvert fall ikke i denne og det var en befrielse. Kan bli litt for mye hvitløk innimellom synes jeg. Skulle helst ha fått tak i Gutta på Haugen sin oppskrift. :)

Nå skal jeg sitte her ute litt til og kose meg. Har tent lykter så klart. Nyt kvelden du også så blogges vi! 

                                                       ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar