12. august 2018

Hverdagsluksus på glass!


Hei!

Hva gjør dere en søndag? Jeg har jobbet, tok en ekstra vakt og nå leser jeg i solen. Det er så varmt bak på terrassen at jeg måtte flytte stolen ut i vinden på gresset. Deilig, deilig augustdag. Lurer på om det kanskje burde bli et bad i dag? 

Vi har fått lov til å kjøpe honning av naboen igjen. Det er hennes datter som har bier. Jeg som ikke en gang liker honning, elsker denne! Jeg klarer ikke å sette ord på hva det er, men den smaker helt annerledes enn mange jeg har smakt tidligere. Den er veldig rennende og den smaker friskt. Sammen med yoghurt og nøtter blir det 👌.

De jeg kjøpte i fjor tok slutt før jeg fikk anledning til å kjøpe flere så denne gangen har jeg kjøpt noen flere med en gang. Og til min søster som også digger den og til svigermor. :)
Fikk tips fra naboen om at den er kjempegod til muggost, så det må jeg prøve en kveld i høst. 
Elsker alt man kan få fra egen hage eller fra i nærheten (naboen f. eks. 😂) som kan spises, lages og tas vare på. Det gir stor glede. Vi fikk epler også. Lurer på om jeg skal lage de i ovn med kanel og kokos m.m til dessert en dag. Kan jo være bra med tanke på at jeg har planer om å stramme inn på sukkeret fremover nå. Ønsker meg selv lykke til. 😜

Vi blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar