18. august 2018

Ideer for høst og vinter!


God morgen lørdag!

Akkurat nå ser det ikke slik ut på terrassen. Det regner og blåser. Jeg startet som vanlig med en kaffe ute, men gikk ganske fort inn igjen. Ikke helt avslappende.

Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet med tente lys, drikker kaffe og spiser frokost. Plutselig klarte alle barna å holde sams (vi har overnattingsgjest også ;) og er sammen inne på gjesterommet. Det er stille på kjøkkenet! 

Jeg skal jobbe i dag, men det er ikke lange vakten. Tenkte jeg skulle ta meg en tur til Obs eller lignende og gjøre en skikkelig storhandel. Nå begynner skolen og dermed hverdagen på alvor til uka. Det er p å tide å handle inn gummistøvler, noe fristende til matboksen, kanskje også ny matboks osv. Deilig å være forberedt. Litt i hvert fall. ;)

Oktoberbergknappen på bildet blomstrer nå snart. Den er så fin og tåler alt. Jeg har, som skrevet tidligere, hatt denne i samme krukke i flere år. Klarer vinteren, er grønn gjennom sommeren og blomstrer utpå sensommeren/høsten. Anbefales! Nå har jeg knipset av et par stilker av denne som står i vann på kjøkkenøyen. Den får snart røtter og da planter jeg den i en egen krukke. Jeg har enda en helt lik urne som på bildet, og det må jo bli fint med to slike med samme plante vel? 

Kom akkurat å tenke på at vi ikke har noe sted å ha hagehusken over vinteren. Men tenk om man skulle få plass med den under tak her på terrassen. Tror det lille utspringet akkurat hadde dekket den. Så kunne jeg kjøpe en lang lysslynge å pynte opp hele taket og lagt saueskinn og pledd i husken. Det blir kanskje kjempefint eller hva tror dere? Når jeg nå fikk denne ideen så tenker jeg på at lys på taket jo kan være fint året rundt eller hva. Noe å tenke på... :)

Nå regner det sidelengs. Litt koselig også. Blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar