1. september 2018

En "must have" på kjøkkenet!


Hei!

Jeg elsker at vi har mye epler i hagen. Det er så koselig å ta med seg en kurv og plukke! 💛

For et par uker siden laget jeg eplemos og i dag laget vi en pai. Lisa hjelper alltid til på kjøkkenet. Bortsett fra at jeg holdt på å klikke i vinkel fordi jeg ikke fikk til deigen til den amerikanske paien jeg skulle lage så gikk det vel greit. 😏 Måtte be Trygve om å få den ned i paiformen til slutt. Jeg takler ikke pirkearbeid jeg ikke får til! Blir sprø.

Jeg elsker vår epleskreller! Den gjør det så enkelt å ta vare på frukten.
Se hva jeg mener i videoen lengst ned i innlegget! En "must have" på kjøkkenet!  ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

  1. Jeg bruker også en sånn epleskreller, men jeg har tatt av kniven. Da kan jeg dele opp eplene i biter sånn som jeg synes det passer.

    Var paideigen for fast? Skulle den kjevles?
    Selv om oppskriften oppgir at deigen skal kjevles så kutter jeg ut litt av hvetemelet og klemmer deigen ut i forma.

    SvarSlett
  2. Så smart, da kan du lage biter også! Ja deigen skulle kjevles. Mørdeig. Jeg holdt på å bli sprø og deigen ikke... Hvis det funker å gjøre slik på mørdeig også så kommer jeg til å høre på deg for kjevling funker ikke!

    SvarSlett