1. september 2018

God morgen septemberhelg!


God morgen, endelig helg!! 

Jeg var så utrolig trøtt i går kveld etter jobb. La meg tidlig og har sovet så godt i natt. En kaffe ute, en dusj og nå skal helgen nytes! Det er det aller beste med å jobbe; fredags- og helgefølelsen. 😉

Hva skal dere gjøre i dag? Jeg har en lang liste over ting jeg trenger, så i dag blir det en tur inn til byen. Gleder meg veldig til det. Tenkte ta med meg Bertil som også trenger nye bukser og en hårklipp og så kanskje en tur på kafe etterpå. 

Jeg skal også lage en riktig god eplepai, vi har masse fine epler på treet og i dag skal vi unne oss. Hjemmelaget vaniljekrem skal det også bli. Må vise dere noe angående dette senere, følg med! Satser på at jeg rekket innlegget i kveld. 😊🍎🍎🍎

Nei nå må vi ha eggerøre, ristet brød og mer kaffe, blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar