15. september 2018

Sensommer og sol!


God kveld!

For en underbar dag det har vært i dag. Jeg som er så varm av meg synes nesten det er bedre med 20 grader i september enn 30 i juli. Da er det liksom bare å bade og bade. I dag har vi vært ute i hagen og fått gjort litt, jeg og Lisa. :) 

Som du ser blomstrer det fortsatt villig. Så supert med sommerblomster i en av kassene. Jeg plukker inn buketter stadig vekk. I dag har vi blant annet plantet om en ananasplante jeg har inne. Den ble til, ja jeg tror det ble til åtte nye ananasplanter! Var liksom nye små skudd i krukken.

Her i hjørnet på terrassen er det deilig å sitte fortsatt. Så glad for denne plassen altså! 

Nå skal jeg se på Call the midwife før jeg legger meg. For en utrolig koselig serie! Har jeg nevnt det tidligere eller har jeg ikke? Jeg begynte å se den for kanskje en måned siden og her helt fast. Se den! Fem sesonger ligger på Netflix og så finnes det visst to til et eller annet sted som jeg bare må finne. Så fin altså! 

Ha en herlig lørdagskveld så skal jeg prøve å stikke innom i morgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar