17. september 2018

På to hjul!

Matvarene i trekassa bak på sykkelen, perfekt!

Hei!

Nye muligheter med ny uke. 
Jeg har virkelig begynt å tenke nytt. Ja, ikke denne uka men for cirka tre måneder siden. Da ble vi nødt til å ta valget om å la vår ene bil gå på skroten. Veldig trist siden den startet og gikk hver dag, men det ble for dyrt å få den gjennom EU-kontrollen. 

Nå har vi bare en bil for første gang på mange år. Først begynte vi å stresse med å se etter en ny bil, men så begynte jeg og tenke meg om. Trygve pendler med den ene bilen og til tider hadde vi trengt en bil til her hjemme, men virkelig ikke ofte. Jeg bestemte meg for å prøve å klare meg uten bil når han ikke er hjemme. Jeg jobber noen minutter hjemmefra og sykler hver dag. Både Lisa og Bertil har gangavstand til skole og barnehage. Herlighet det er lett å lure seg selv til at man "trenger" bil!

Jeg pleier å storhandle når jeg vet jeg skal være uten bil en stund. I sommer tok jeg med Lisa på sykkel til butikken flere ganger når vi trengte noe. At jeg ikke har tenkt på det før. Hun er kjempeflink til å sykle selv og vi har ikke en gang langt til nærmeste butikk. Likevel har jeg aldri tenkt på å ikke ta bilen dit tidligere. Det gikk jo kjempefint og spesielt siden jeg har fått satt på trekassen bak på sykkelen, perfekt til varer!Slik så sykkelen ut før, bortsett fra trekassa da.

Nå har det blitt så morsomt med sykkel siden jeg bruker den så mye. Jeg har jo nevnt her på bloggen tidligere at jeg har begynt å pimpe sykkelen. Det startet med trekassen som jeg kjøpte av en dame på Finn. Så leverte jeg inn sykkelen til en reparatør som tok full overhaling av kjede, bremseklosser og gir. Måtte bytte ute en del ja. Etter å ha sett hvor rustne ting blir setter jeg nå inn sykkelen i garasjen hver kveld.
Dette bildet knipset jeg i dag. De nye håndtakene fant jeg i garasjen, de hadde Trygve kjøpt på Ebay. Det vakre setet kjøpte jeg hos Sykkelpikene da jeg og Trygve var i Oslo for noen uker siden. 

I tillegg har nå sistnevnte hjulpet meg med å spraye dekslet som sitter over kjedet med farge som ser ut som sink. Det er i plast og det fikk vi skjult nå. Den blir altså så fin. Og da blir det enda morsommere å sykle! 

                                                            ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar