26. september 2018

Tenkepause


God morgen!

Noe av det beste som finnes er å ta små pauser hvor man bare ER. Jeg går gjerne ut og setter meg på terrassen eller i hagen. Jeg tar med en kaffe og så ser jeg meg rundt og lytter. Det hender jeg tar med mobilen, men helst ikke.

Ofte er det kanskje ikke lenge jeg sitter der, men så utrolig deilig det er. Når det er helt stille og man lar tankene vandre fritt. Eller så kan jeg gå rundt litt i hagen mens vinden blåser i ansiktet og bare nyte.

Tar dere pauser innimellom? I går la jeg meg en stund på sofaen. Først med mobilen. Når jeg endelig la fra meg den, herlighet så deilig det var! Alene i sitt eget hode. Alle er vi vel forskjellige, men jeg har i hvert fall kjempestort behov av å være helt alene. Hver dag må jeg ha noen pauser hvor det er stille og jeg kan tenke.

I går på sofaen sovnet jeg og tok en deilig ettermiddagslur. Tror ikke jeg var borte mer enn i noen minutter, men utrolig hva det gir en ny energi. Man er som et nytt menneske, humøret er helt annerledes og tankemønsteret.

Jeg hørte på en podcast i sommer hvor det var en mann som fortalte om sin kompis som hadde som motto at "luren skal inn". Hver dag, uansett hvor mye han hadde å gjøre, så tok han en lur. Noe å strekke seg etter. Jeg vil i hvert fall si; tenkepausen skal inn!
Fine rosene i bedet foran huset. Gleder meg allerede til jeg ser de neste år igjen. :)

Blogges!

2 kommentarer:

  1. Det er så sant! Er så viktig å bare sitte og tenke.

    SvarSlett
  2. Helt sant & så enig. Det er kjempe viktig å bare stoppe opp & bare være der enn e.
    Ha en fin søndag.
    Klem Christina

    SvarSlett