25. september 2018

En oppdatering!


Hei kjære lesere!

Oi som dagene har løpt fra meg de siste to ukene! Håper dere fortsatt henger med. :)

Nå tror jeg det er på tide med en oppdatering!

Vi bestemte oss litt raskt for å dra til Sverige og hilse på mine foreldre og min søster i helgen som var. Uka ble derfor litt borte. Du vet, man har masse ting man må få gjort og så er dagene rett og slett fullbooket i tillegg til jobb.

Det var superhyggelig i Karlstad med koselige middager, spill, vin, kaffe i solen og en tur til min søsters nye leilighet. 

Nå er det fullt fokus på vår reise som kommer. Jeg er superspent. Jeg satser på å blogge litt derifra også. Har lastet ned en ny bloggapp til mobilen som virker å funke veldig bra. Jeg elsker å reise og liker å ta bilder av fine, inspirerende ting, plasser og god mat. Vet at mange av dere liker litt blandet innhold her også så håper det blir satt pris på. :)

Her ser dere et veldig sommerlig bilde fra terrassen, tatt for noen dager siden. Men jeg må nok si at NÅ har høsten kommet. Plutselig i går så ble det skikkelig kaldt og det er mørkt og guffent ute om kveldene. 

Blogges i morgen tidlig om en viktig ting! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar