8. november 2018

Kjempestort utvalg av lamper!

                                                                                                                           Annonse                                                                                                                                   

Neste gang du er på jakt etter ny belysning så kan det være verdt å sjekke ut Lampegiganten.no. Kanskje har du allerede handlet fra deres nettside? 

De er skandinavias største online-handel for lamper og belysning. Produktsortimentet deres er på cirka 30 000 produkter så det bør gå greit å finne noe man liker. 😉

Den tøffe utendørsbelysningen på veggen på bildet over her heter Arbour og finnes i flere varianter. Blant annet kan du få den med bevegelsessensor.
Når du leter etter lampe kan du enten søke via kategori. Innebelysning, utebelysning, taklamper, pendellamper, lyspærer, LED, gulvlamper, lysekroner, vegglamper, skinnesystem, downlights, møbelbelysning, you name it. 

Det er også mulighet å søke via rom; stue, spisestue, bad, kjøkken, soverom. Da får man opp alt mulig av belysning man kan tenkes å være på jakt etter til dette rommet. Spotter i tak, taklamper osv.
Det er inspirerende at man også kan bruke kategorier som ligger på forsiden som "Hallo høst" og "Vintagelamper". Litt mer spennende kategorier. Jeg har vært inne og sett på "julebelysning" i dag. Herlighet så mye fint. Jeg har skikkelig julestemning! 

Fra julelandsby til lanterne med blafrende flamme. Og masse dyr! 😄 Jeg så på alle lyslenker. Det synes jeg er så fint. Så mye lekkert til både ute og inne.

Pendellampen på bildet over her heter Arian. Den finnes også som kun en enkel pendel og som vegglampe.
Hvis du er på jakt etter designlamper så finner du mange av de kjente merkene hos Lampegitanten. De fører f. eks. FLOS, Tom Dixon, Swarowski, Kartell, AEG, Hunter m. fl.

Denne lampen over her var skikkelig fin. Taklampe med lakkert metallskjerm. Den heter Almira i nettbutikken og finnes også i hvit.
Jeg synes lamper gjør så mye for et rom. Begynner å skjønne det mer og mer faktisk, at det er hyggelig belysning som må til. Samme gjelder jo for hage og uterom. Nå er første vinteren vi har lys ute og for en forskjell. Det å lyse opp kriker og kroker både ute og inne må til for at det skal bli koselig.

Avslutter med et julebilde da, jeg er så klar. 😁 Hvis du er på jakt etter et slikt lysende juletre til hagen så søk på Fairybell hos Lampegiganten. 🎄


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar