16. november 2018

Elsker denne tiden!


God morgen!

Nå skal det bli så deilig med en fri helg. Jeg skal jobbe en siste dag i dag før jeg kan slappe helt av. 

Det har vært hektisk i det siste, men egentlig kun på grunn av at jeg har gjort morsomme ting. Jeg var en tur i Karlstad forrige helg. Jeg, mamma og min søster var på Avig Maria, No More Fucks To Give med Mia Skäringer Lazar på Löfbergs Arena. Veldig bra og det var morsomt å se arenaen. Kjempestor midt i Karlstad som tar publikum på 10 000 på konserter. Jeg hører forresten mye på Skäringer og Mannheimer, podcasten som Mia gjør sammen med Anna. Tips! Den er hysterisk morsom. :)

I går kveld gjorde jeg en stor bestilling på masse god mat på Kolonial. Gleder meg til å sette i gang i kveld og lage kylling med salvie og jeg vet ikke alt jeg bestilte. Hehe. Fikk inspirasjon i går og fikk så lyst på nye råvarer og smaker. Det blir deilig i helgen. Har kjøpt mer blåmuggost til mine pepperkaker også. ;) 

Nå er det lille toalettet i stort sett ferdig og vi er i gang med å rense opp i malingsspann, lister og ekstra gulvbord. Når vi nå begynner å få litt kontroll her hjemme igjen, gleder jeg meg til å bli hel ferdig med julevasken. Etter det blir det julepynt. Åh så koselig! Deilig med en lang gjøreliste hvor man bare krysser av; check, check, check. 

Vi blogges igjen i helgen og jeg ønsker deg en riktig GOD HELG! 


                                                            ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

  1. Det showet høres morsomt ut! Jeg har veldig sansen for Mia SL. Så fint at dere er ferdige med toalettet. Deilig når man kan rydde opp og vaske. Jeg gleder meg også til å pynte til advent og jul, såå koselig!
    God helg til deg også!
    Vh.Anne-Mari

    SvarSlett