17. november 2018

Min tid är nu!


God kveld. :)

Så deilig og stille det er i huset nå. 

I dag har jeg og Lisa gått tur og i sekken hadde vi med lunsj. Eggerøre, brød og kakao. Så koselig vi har hatt det. Lisa kan gå langt altså og i dag ble det nesten fem km. Hun er alltid med på ting og er pigg og glad. Jo mer som skjer jo bedre for henne og det er så hyggelig. 😄

Jeg har holdt på litt her hjemme i dag også. Er fortsatt i gang med sortering og rydding. Jeg elsker jo det! 😅 I morgen skal vi ta et tak inne på Lisas rom. Det som ikke brukes skal ut. Hun har f. eks. en lekekomfyr og ganske mange ting til den. Den bruker hun ikke og har vel egentlig aldri gjort heller når jeg tenker meg om. Nå skal den ut. Vi ska spare den altså, den er fra meg og min søster da vi var små, men den skal lagres et sted og så får Lisa bedre plass på rommet sitt. 

Når skal dere begynne å pynte til jul? Jeg vil nok ha det meste klart til 1. desember. Rundt den tiden skal jeg ha familieselskap og sen går det i ett sett med jobb og sammenkomster og da er det deilig at det er ferdig hjemme. 🎄 Jeg har så lyst til å kjøpe meg en ny kjole, men hvor finnes alle pene klær? Noen som kan komme med tips? 

I morgen kommer et første glimt av nye toalettet. Håper du vil svippe innom. Her blir det nå ost, pepperkaker og et glass rødvin. På TV "Vår tid är nu". 💛

4 kommentarer:

 1. Du har en så koselig blogg 💕 Jeg
  trenger litt motivasjon til rydding og sortering som du nevner 😅 hvordan får du motivasjon til rydding hjemme? Og hva er det du har ryddet og sortert i dag? Trenger tips 😅 Klem Kjersti

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig melding Kjersti! :) Ja, noen ganger er det så fullstendig bomba her at jeg nesten blir på gråten. Da er det veldig lett å gi opp og sette seg i et hjørne og være deprimert i stedet for å ta i et tak. Jeg har lært meg med årene at jeg bare MÅ ta tak og begynne et sted, ellers mår jeg så forferdelig dårlig. Nå som mannen har bygget det lille badet vårt mens jeg har vært på jobb har det vært helt horribelt her hjemme noen dager. Grusomt. ;) Jeg tror man bare må bestemme seg for å begynne et sted, det kan jo ikke bli verre i alle fall! Hvis jeg er sliten etter jobb så er det merkelig nok slik at jeg får mer motivasjon og energi hvis jeg kommer meg ut en tur først. Jeg går f eks tur med en kollega, eller med podcast på øret eller rydder i hagen. Har du prøvd det? For meg er det som at frisk luft og litt mosjon gjør underverker med nettopp energien og motivasjonen. Hvis jeg ikke kommer meg ut blir jeg som sagt mest oppgitt og kommer ikke i gang. I dag har jeg holdt på litt overalt. Blant annet rydder jeg i mine egne pynteting om dagen. Det jeg ikke har tatt frem på mange år går til Fretex. Bare å innse at man ikke kommer til å velge den tingen neste gang heller. :) Vi har også ryddet inne på gjesterommet. Der har vi et skap med masse hobbysaker blant annet. Der fikk jeg et tips da jeg var hjemme hos mamma og pappa i helgen. Mamma hadde puttet alle ruller av forskjellige slag, f eks gavepapir, i en bøtte. Det ble så himla fint. Nå har jeg gjort det samme på gjesterommet med en stor krukke med gavepapir, gamle tapetruller og papirduk. Sånne ting holder jeg på med. Haha! :) Ha en fin kveld! / Klem Jessica

   Slett
 2. Jeg rydder og rydder også. Jeg har som mål at det skal være hyggelig å komme hit for å bake eller lage sylte i desember. Jeg har vokst opp med at det julepyntes lille julaften, men jeg starter en uke før for å hygge meg med pyntingen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ting skal være på stell. Spesielt når du får besøk som skal bake og lage mat. :) Når huset er rent er det SÅ hyggelig å ta frem eskene med julepynt.

   Slett