29. november 2018

Slik ser lille toalettet ut!


Hei hei!

Her har det vært full rulle. Jeg har ryddet og vasket og gjort ærender hver dag etter eller før jobb. Endelig er vi klare for selskap til helgen. Allerede forrige helg pyntet jeg til jul. Flere blomster, granris og juletre kommer etter hvert. 

Grunnen til dette opplegget er at jeg har fylt 40 år i uken (shit!) og at min familie kommer allerede før jeg slutter på jobben i morgen. Da vil jeg at det skal være klart for å nyte. :) Svigers kommer på lørdag og da skal jeg og Trygve lage treretters til hele gjengen. Oppdaget at det da er 1. desember så da var det jo bare å kjøre på. 

Som sagt; endelig ferdige. For en uke. Nå skal helgen nytes med baking, matlaging og vin. 

Jeg har planlagt dette familieselskapet og så har jeg også planlagt en julfest for herlige jenter. Jeg synes det er så gøy. Julfesten er blitt en tradisjon. Jeg lurer på om dere er interessert i at jeg skriver litt om planlegging av fester? Menyer med vin til og borddekking f. eks? Vi får se hva det blir til her, men nå til nye toalettet som endelig er ferdig!

Jeg poster de bildene jeg har, og tror at dere får et inntrykk av hvordan toalettet er blitt. Siste rommet i huset som endelig er ferdig. Mangler speil og litt småting men ellers klart. 
Det blir såpedispenser i vasken senere. Trygve har laget et så fint flisemønster. Og kranene! 😍
Toalettet er bittelite, men bra å ha. Det er plassert i gangen. Man får gjøre det beste ut av det man har. :)

Ha en kjempefin helg straks, vi blogges! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar