6. desember 2018

Jul i sofakroken!


God kveld!

Oi så fort dagene går når julestria kommer i gang. Her hadde vi altså familieselskap i helgen, det gikk  kjempefint og nå er jobbuka i gang igjen. Gleder meg til fredag og rolig helg. :)

Det er julepyntet i huset, det eneste som mangler nå er juletreet. Det står ute og skal få komme inn i morgen. Tenkte prøve meg på svensk julskinka i morgen også. Det er så godt. (Dette bildet fra stua er fra i fjor.)

Jeg koser meg meg kalender både på tv og med pakker. Jeg fikk en egen av mamma og barna fikk hver sin. I tillegg fikk jeg en råflott Rituals kalender av min søster i gave. Herlighet så heldige vi er. I tillegg fylte mamma opp fryseren vår med lussekatter så nå er julestemningen på topp. Gleder meg til rolige morgener i helgen med masse kaffe, kos i sofaen og Julekongen. Dere husker vel å kose dere om dagen? Blogges! 

                                                                     ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar