5. november 2018

Som ny!


Hei!

Noen av de siste blomstene fra hagen er plukket inn og alle nyvaskede trekk er tilbake i sofaen. Helt ærlig er jeg så mye mer glad i sofaen vår i dag enn i går. I går ville jeg bytte den ut, i dag føles den som ny. 🤣 Da trenger vi ikke å kaste ut sofaen med det første i hvert fall. Så deilig og rent! Jeg skal nyte her i kveld altså.

Ser du den store, avlange puten? Den trøkket jeg ned i kofferten og fraktet med meg hjem fra Florida. Man får med seg mer enn man tror. 🤣 Har gjort det før.

Stikk innom i morgen så skal du få se for et utrolig kult gresskar vi hadde i år. Trygve som har skjært ut selvfølgelig. 

Blogges!

                                                                ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar