4. november 2018

Et bilde fra virkeligheten!


Hei!

Denne uken har jeg rukket jobb, en tur ut med venner, halloweenfeiring og en runde med omgangssyke. Ikke dårlig vel! 😅

I tillegg til dette er Trygve i gang med lille toaletten i gangen og det har vært rotete og møkkete over hele huset. Du vet hvordan det er når man pusser opp eller har et prosjekt på gang; det blir rotete og det blir støv og grus overalt. Det positive er at vi endelig er i gang med lille badet som hittil kun har stått med åpne vegger og gulv og lukket dør. Kottet har vært brukt til lagring av diverse skrot. 

Da jeg kom hjem fra jobben i går fikk jeg bare nok. Jeg måtte begynne og rydde og vaske et sted ellers hadde jeg blitt gærn. Jeg begynte ute. Det smråegnet litt mens jeg ryddet vekk masse planker, søppel, planter og stein i hagen. Det var så deilig å være i gang med noe! Nå er det i hengeren og skal tømmes på fyllinga før snøen. 

I dag satte jeg i gang inne. Det var så forferdelig her at jeg måtte starte helt fra grunnen. Ut med sofaputene og inn med trekkene i maskinen! Jeg støvsugde og sofaen og vi løftet til og med vekk den og fikk ut teppet slik at jeg virkelig kunne vaske gulv og lister. Herlighet så nydelig. En sånn storvask gjør underverk med min hjerne. Motsatsen er ikke morsom, jeg blir dårlig når huset er møkkete og rotete. Noen som kjenner seg igjen?

Jeg har altså begynt med julevasken kan man si, derfor et bilde fra virkeligheten i dag. Ikke så inspirerende men likevel... 

Jeg har forresten fått så sinnsykt lyst på en ny sofa. Kanskje det blir bedre nå som jeg har fått rengjort og vasket den, men nå begynner den å bli slitt altså. Dessuten er den kjøpt inn til å passe perfekt inn i stuen i gamlehuset og jeg ser for meg hvor fint det kan bli med andre møbler her. 

Jeg skal begynne å kikke litt i hvert fall så får vi se. Det er jo ekstremt vanskelig! Jeg vet ikke hva slags materiale vi skal gå for eller i hvilken prisklasse vi skal legge oss. Billig og bytte ofte, eller skal vi satse på kvalitet? Da må man jo nærmest sørge for å ha en garanti på sofaen. 

Jeg vet ikke helt hvilken stil vi skal gå for og heller ikke hvilke farger. Hjelp! Er det noen som har noen tips? Jeg synes nesten det er lettere å si hva jeg ikke vil ha. Men moro å kikke i hvert fall.

Ha en riktig fin søndagskveld, vi blogges! 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

1 kommentar:

  1. Er så sant, det er så stressende med masse rot og støv overalt!

    SvarSlett