19. januar 2019

Inspirasjon!


God kveld :)

Håper dere har hatt en fin lørdag. Det har jeg hatt. Vært sammen med Lisa i dag og vi har stått på ski og ryddet hennes rom. Kjempekoselig.💗 Nå skal jeg straks ta frem litt reker og hvitvin til meg selv og nyte kvelden foran teven. Vi har forresten nye sofaer!!! Jeg må vise dere snart og fortelle mer, det har blitt helt fantastisk her spør du meg. Så bra i stua! 

Jeg har plukket frem et favorittbilde av en rosa bukett krysantemum i dag. Nå trenger man vår- og blomsterinspirasjon hjemme! Ja, jeg kjenner også at jeg så gjerne vil ha litt inspirasjon fra dere. Jeg synes det er så gøy når jeg får respons på hva dere ønsker å lese om. Jeg skjønner at det ikke alltid er så enkelt å presisere, noen ganger er det jo nettopp overraskelsen når man går inn på en blogg eller leser i et blad som er inspirerende. Men kjære deg, hvis det er noe spesielt du liker ekstra godt at jeg skriver om så kommenter under her. Tema, bilder mm. Jeg har noen planlagte innlegg som snart er på vei. Noe fra soverommet og som sagt må dere få se stua. Ellers håper jeg å høre fra dere.

Nå piper vaskemaskinen så nå tar jeg en tur for å sette igang tørketrommelen med håndklær. Prøver å stikke innom en tur i morgen. Vi blogges! 

                                                          ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

  1. Hei, det er så koselig å lese bloggen din! Jeg kunne tenke meg tips til organisering av barnerom. Oppbevaring av leker osv 😊 Klem Anna

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for tilbakemelding Anna! :) Det var en god idé. Lisa og jeg har akkurat ordnet på rommet hennes, jeg kan vise hvordan hun har det der. Ha en fin søndag! Jessica

      Slett