20. januar 2019

Nattbordene er endelig klare!


Hei!

Herlighet så deilig det er å se at de endelig har fått den fargen de var tenkt! 😅
Nå har nattbordene blitt lakkert i fargen bomull, akkurat som veggen, sengegavlen og de andre møblene her inne på soverommet. Så fornøyd!

Dette prosjektet har jeg altså hatt stående så lenge at det endte med at jeg kjørte de avgårde på lakkering for å få det gjort. Sånn er det her hjemme noen ganger. Noen ting går unna som bare det, noe kan bli stående i årevis! 

Jeg kjøpte disse nattbordene for mange år siden fordi de har så fin form. Originalfinishen og fargen har jeg aldri likt. Nattbordene var belagt med voks eller noe lignende og det er derfor jeg ikke har kommet i gang med prosjektet. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle løse det.

Igjen har vi brukt Vestby Industrilakkering og jeg kan varmt anbefale de! Noen ganger trenger man rett og slett profesjonell hjelp. De tok imot nattbordene, pusset dem helt ned, lakkerte dem med min valgte farge og la en siste finish med klarlakk. De er blitt så utrolig fine. 😍 (De har lakkert møbler for oss tidligere. Her kan du lese om lakkering av våre Windsorstoler.)
Jeg lot begge våre skuffer være igjen her hjemme. Min er denne grønne og på Trygves side er skuffen litt mørkere og slitt. Tenkte det kunne være kult å la noe farge være igjen på nattbordene mot det hvite. Hva synes du? 

Dette prosjektet har tatt så lang tid at det er sykt. Jeg klarte ikke å finne ut av når jeg kjøpte de, men jeg vet at det var mens vi bodde i gamlehuset. I 2013 skrev jeg i et innlegg at jeg skal male nattbordene på nyåret. Eeeh... 😅

Når jeg nå lette etter første innlegget med nattbordene så var det jo morsomt at jeg fant min to do list for soverommet. Du kan lese den her . Nå kunne jeg huke av for to ting til som er blitt gjort. Male nattbord  ✔ 😉 og få tak i et møbel som passer inn ved siden av skapene ✔. 
Ikkje bra! Spør du meg... Litt too much.
Åh jeg er så fornøyd. Storkoser meg her om morgenen med kaffe og bok når jeg har tid! 


2 kommentarer:

  1. Wow! Stor forandring! De er veldig stilige :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Vanessa, ja det ble en forandring ja! Heldigvis! :)

      Slett