28. januar 2019

Vårblomster og mandag!


Hei og god mandag!

Kanskje beste dagen på uka, siden jeg har fri? 😅 Det er jo så deilig å få krysset av på gjøremålslisten denne dagen. I dag har jeg vært og handlet ull til både meg og Lisa. Det ble jo plutselig ordentlig vinter med masse snø så da kunne det ikke utsettes lenger.

Jeg fikk så fine blomster på lørdag. En skikkelig vårbukett. Håper den står seg lenge. En blomsterbukett piffer opp/forandrer et interiør mye og jeg synes det er mye bedre å unne seg blomster enn å kjøpe nytt stæsj til hjemmet. 💛

I bakgrunnen på dette bildet ser du, bortsett fra Lisa som turner, våre nye sofaer! Herlighet så bra det er blitt. En helt ny stue og så utrolig lunt og koselig. Visste ikke at forskjellen skulle bli så stor! Fantastisk.

Jeg og Trygve skulle egentlig ha vært en tur på hotell fra i går til i dag. Spa, middag, overnatting og godfrokost. Dessverre er han blitt skikkelig syk og vi måtte avlyse. Håper vi får det til snart fremover. 

Ønsker dere en kjempefin uke! 

4 kommentarer:

 1. Oi, det var en tidlig vårbukett men veldig stilig! Får lyst på varme og sol nå :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg vet! Får lyst på vårblomster i krukker ute. :)

   Slett
 2. Så herlig og oppfriskende med en blomsterbukett! Jeg har nesten blitt avhengig av å ha friske blomster på bordet.
  Kjempefint med de nye sofaene.De ser ut til å være turnvennlige også. Håper mannen din snart er frisk og rask igjen, så dere får tatt hotelloppholdet deres!
  Straks Februar jo. Vi går sakte men sikkert mot vår!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Februar i morgen. To måneder igjen nå så hjelper det vel. ;) Neida, fint nå med masse snø. Ønsker deg en finfin fredag i morgen og god helg. :)

   Slett