31. januar 2019

Vinterkjøkken!


Hei!

Etter to dager med feber så er det nydelig å komme seg opp og ut igjen. Vi har vært mer eller mindre syke hele gjengen her den siste tiden, så nå får det være nok. 🙋
Trygve har vært kjempedårlig i maaaange dager, tror jeg kom billig unna faktisk.

Slik ser det ut på kjøkkenet vårt om dagen, prøver å holde det relativt ryddig. Og pynte opp med en bukett i ny og ne. :) Jeg synes det er spesielt ille å ha et rotete hus når det er sykdom i tillegg. Og det blir det jo alltid. Fy! Ikke min favoritt nei.

På kjøkkenet går det altså fint, i stua derimot faller ting i stykker. Haha! Jeg må fortelle. Her om dagen når jeg skulle skyve på vårt stuebord, så knaset hele understellet i stykker. Vi har merket en stund at det har vært veldig dårlig. Trygve har jo bygget en ny plate på et gammelt understell og det har visst forskjøvet seg litt. Så når jeg tok i og skjøv for ente gang så vek seg hele greia. Haha! Så ugly. (Hvis du ikke husker vårt stuebord så se her.)

Jeg håper virklig Trygve får fikset det for jeg liker det så godt. Tror han får det til. Det er et høyt stuebord, jeg klarer ikke lave da blir jeg dobbeltbrettet. 😜

I tillegg til dette så lekte Lisa og en venninne i stuen for noen dager siden og da så jeg et gammel trebein rulle over gulvet. Haha! Jeg oppdaget at det var fra den gamle damestolen vår. Hahaha! OMG. Plutselig hadde det ramlet av. Virker som vi har litt for gamle ting i stua eller hva? (Her ser du stolen vår om du har glemt den.) 
Litt detaljer og favoritter.

Ønsker deg en fin torsdag, snart helg igjen! :)

 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar