10. februar 2019

God morgen!


Hei!

Nå er det ganske kjipt vær dere. Hverken vinter eller noe annet. Plussgrader og regn, nei jeg vet ikke jeg... Vi skal snart ta en tur ut sammen med naboene. Gå til stranden kanskje og drikke litt kaffe og kakao. Det frister ikke så veldig, men nå kjenner jeg at vi trenger litt luft alle mann. 

Hva lager dere til frokost i helgene? Vi lager ofte eggerøre og i hvert fall jeg og barna digger ristet grovbrød. Jeg skjærer de opp i trekanter og bruker alltid min fine, gamle toastholder til servering. Da får alle mye mer lyst på brødet! :) 

Holderen kjøpte jeg på loppis, kanskje i Amsterdam eller var det i Florida? Den er litt ødelagt nå og jeg håper den kan fikses...

Jeg har så lyst på nye klær! Noen flere? Jeg har en hel del klær i skapet som jeg aldri bruker, spesielt siden jeg har uniform på jobb, men likevel er det dårlig når jeg skal velge noe. Tror du vet hva jeg mener. ;) 

Jeg har begynt å få hjem Elle i postkassa for å få litt inspirasjon, men jeg synes det er så mye rart. Ikke helt min type inspirasjon. Finner egentlig mer på Instagram. Er dere interessert i klær og stil? Hvor finner dere i så fall inspirasjon? 

Prøver å stikke innom litt senere, blogges! Kjenner at jeg trenger en kaffe til. :)

                                                         ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar