27. mars 2019

Bursdag med Fortniteeffekter


Hei!

I år ble det Fortnitebursdag for Bertil som fylte ni. Tenkte jeg skulle dele litt ideer, plutselig er det flere som har barn som ønsker seg slik bursdag. :)

Jeg pyntet med litt vanlige bursdagseffekter også som vimpler og serpentiner i taket. Det blir jo litt festligere med en gang det synes jeg. Ellers fant vi som vanlig inspirasjon på Pinterest. Tips!

Vi laget blå gelé som fikk stå i glasskrukker på bordet. Barna tok selv med skje og la på egen tallerken. Dette skal da være "shield potion" fra spillet. :)
"V-Bucks", valutaen i Fortnite måtte jo med! 
Jeg kjøpte inn Oreokjeks som vi pyntet på toppen med glasur. 


  

I spillet seiler det ned "supply drops" fra oven. Disse skal man da tydeligvis løpe frem og åpne for å finne diverse stæsj. :)

Jeg kjøpte inn ferdige blå godteposer som vi fylte. Både de og gule ballonger fant jeg på nett. I mange år har jeg hatt lyst til å kjøpe inn en heliumtank for bursdag. Håper den rekker til Lisas bursdag også som ikke er om veldig lenge. (Tips er å sjekke Europris, de har en til en ganske rimelig penge.) NB! Viktig å ikke fylle for tidlig, da det absolutt ikke kan være kun helium i tanken da ballongene segner etter noen timer. 
Det var ikke lett å finne alt av stæsj til bordet med Fortnite på, så vi fikk gå for andre løsninger. Det ble litt hummer og kanari, men hyggelig. Bertil lurte på om vi ikke kunne dekke til våre ting i stua og på kjøkkenet med pledd for at det skulle bli mer Fortnite. Jeg sa nei. 😂

Det var en av gutta som sa at dette var den kuleste bursdagen han hadde vært i, så effektene imponerte. 😄 Jeg synes det er veldig hyggelig å kunne ha en gammeldags hjemmebursdag, det er ikke så mange av de lenger. Og vi har jo så godt om plass!

Vi spilte forresten spillet Bean Boozled på bursdagen. Vi kjøpte det i Florida, men kanskje det er mulig å få tak i det her også? Har hørt om flere som har spilt det. Det slo virkelig an. Gøy for barna med eller uten bursdag. Alle får smake en Jelly Bean mens de andre ser på. En godisbønne kan f. eks. enten smake jordbær eller oppkast. Og tro meg; smakene er helt rå! 😝 Dette vet man ikke på forhånd og det blir stor jubel når noen får en dårlig smak og løper til søppelkassa! Ha brusen klar. 😂

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar