2. april 2019

Første blomstene ute


Hei!

For en herlig helg det har vært. Litt kaldt ja, men mye sol og pent vær. Akkurat nå sitter jeg med kaffekoppen og ser ut i hagen. Det ser ut som det er noe regnvær på vei inn. I dag er det på tide å komme seg på jobb igjen, så for meg gjør det ikke noe. 

Vi har hatt besøk fra familien i Sverige i helgen. Vi har spist mye god mat og spilt spill. Og jeg har også på alvor begynt å drømme om hagelivet. Det er en fantastisk tid vi går inn i nå! 😎

Jeg driver og planlegger hva jeg skal dyrke i pallekarmene i år, hva jeg skal ha i krukker på terrassen og tenker på om jeg skal lage meg enda et sted i hagen for å dyrke f. eks. poteter og gulrøtter. Har jo mye plass bak huset som ikke brukes til noe mer enn at det er gressplen.

Jeg ser også at det er liv i bedet på forsiden. Så moro. Der er det mulig jeg fyller på med noe i år også. Eller kanskje ikke. Får se hvor mye blomster det blir. :)
Har du plantet noe ute ennå i år? Jeg har noen påskeliljer i krukker som du ser. Så mye det gjør med noe som har litt farge i hagen!

Vi får blogges mer snart igjen, ønsker deg en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar