17. mars 2019

Ideer til barnerommet


God morgen søndag!

I dag har jeg stått opp tidlig og det er så stille og deilig. Var så trøtt i går kveld ved elleve, så da er det jo bare å gå og legge seg da. Digg å være så opplagt dagen etter. :)

Her kommer et innlegg med litt bilder fra barnerom som jeg har lovet. Håper det kan være til inspirasjon. Det er Lisas rom jeg har tatt bilder i. Hun har et ganske lite rom og vi har derfor gått for seng fra Ikea som bygger i høyden. 

Tidligere hadde vi en annen seng fra Ikea som hadde et utrymme under sengen og som var sånn halvhøy. Nå som Lisa er blitt større (fem år) har vi gått for sengen som er skikkelig høy. Lisa sover nesten helt oppe i taket og elsker det. 😊 Denne sengen er så mye bedre nå som hun begynner på skole til høsten. Det er masse plass under den, der har hun skrivebord, hyller og masse plass for oppbevaring. 

Forrige helg så fikk vi satt opp hennes lille hylle for bøker. Etter at vi byttet ut sengen har vi bare ikke fått montert den opp igjen. Det er vel egentlig en liten bildelist tror jeg, i pen trefarge. Den er så perfekt å ha nede ved føttene hennes med de beste bøkene. 
Til venstre under sengen er det skrivebord og til høyre oppbevaring. Noen av de kule putene i sengen er det farmor som har sytt og strikket.
Hyllen under sengen har oppbevaring på begge sider. I hyllene har vi fylt opp med flere knæsj rosa bokser. Der har hun barbie og ander leker. En hylle for bøker og noen hyller for større leker. 

På veggen har jeg satt opp selvklebende knagger.
Perfekt hylle for diadem og... sverd 😆 mellom skrivebord og hyller.
Den nydelige tapeten som Lisa har på den ene veggen har jeg faktisk vunnet.
Her ser dere hyllene på andre siden og hvordan det kan se ut...
På motsatt side i rommet har vi dette møbelet som egentlig er til en gang. Masse oppbevaring til smålekre. Akkurat nå har hun dukkeklær og lignende i boksene. Jeg har laget dukkeseng av gammel koselig trekasse. :)
Tidligere fjernet jeg madrassen på toppen av møbelet, da hadde barna leker der i perfekt høyde. Nå bruker de toppen til å sitte og se på iPad blant annet.
På vei ut har vi et bilde eller tavle for å måle barnas høyde og en veps som Bertil har laget. Bak døren til høyre har Lisa et skap for klær, helt likt som det du skimter i gangen.

Er så fornøyde med at vi valgte vegg til vegg teppe på begge barnerom, kan virkelig anbefales! Fargen på veggene er lik som i resten av huset; bomull. 

Håper dette har vært til inspirasjon. Ha en riktig fin dag, vi blogges snart igjen! 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

4 kommentarer:

 1. Sååå fint! Takk for at du deler tips om barnerom 🤩

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, håper det var til inspirasjon. :)

   Slett
 2. Ja, dette var gøy og inspirerende å se 😊 Klem Anna

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig. Ikke alltid lett å vite hva som inspirerer, eller hva som er tips. Men gøy å dele. Takk! :)

   Slett