24. mars 2019

Litt kaos, men koselig


Hei hei!

Her har det vært full rulle sist uke, endelig litt tid over. :)
Bertil har hatt bursdag og på fredag var det feiring fra morgen til kveld. Slik så det ut på torsdag etter jobb. Da var det litt forberedelser til barnkalas og samtidig må jo middagen på bordet. Noen som kjenner seg igjen? 😅

Frittata er jo forresten en super rett på alle måter! Man får brukt opp alt man har i kjøleskapet, jeg hiver oppi alt av grønnsaker, ost og det jeg har av rester, så på med eggeblandningen. Det er sunt, det går raskt og man får go'følelsen av å ta vare på mat som er blitt igjen. Jeg digger hverdagsmiddager med gryter og panner rett på bordet, så dette er midt i blink for meg i hvert fall. Prøv det om du ikke har gjort det! Tips!

Det gikk kjempefint med totalt 14 gutter i hus på fredag. Lydnivået var jo av en annen verden, men det funket. Det var Fortnite-tema på bursdagen (selvfølgelig) og jeg tror det ble vellykket. :)

Jeg pyntet på med litt vimpler og litt annet også, jeg synes det blir så mye festligere med litt sånt i taket. Men tror ikke bursdagsbarnet synes det ødela temaet. 😇

I går hadde vi svigers på middag + at Lisa har vært i bursdag begge dager denne helgen. Herlighet for en partyhelg! På fredag sovnet jeg og Trygve rett etter klokka ti. Klarte ikke å holde oss våkne lenger. En barnebursdag kan knekke den tøffeste. Haha! 😂

Er det noen som har begynt å jobbe litt i hagen? Plantet blomster ute? Det begynner å klø i fingrene kjenner jeg. Her er det ingen snø igjen og det begynner å bli stabile plussgrader. Vår i sikte! 

Ønsker dere en fantastisk søndag, snart tilbake. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar