22. april 2019

Forberedelser


Hei!

Håper dere nå nyter siste dag av påskeferien. Jeg har begynt å forberede for hverdagen igjen. Jobbklær er vasket og i dag må de steames/strykes. Jeg og Lisa har plukket vekk påskepynten i dag og puttet opp på loftet igjen. Det er så deilig med en fresh start etter en høytid eller en ferie.

Jeg har tømt min veske som jeg har slept rundt på i vinter og har tatt frem en vårveske. Det er fresh start for meg. Rense opp i det gamle; kaste og legge vekk. Hvis man legger vekk vesker man ikke bruker så trenger man ikke å kjøpe ny for å føle at man får en forandring. Det er en god følelse å ta frem en man ikke har sett på en stund. Pakke den med litt håndkrem, leppepomade, headset, kalender og hva man trenger for jobbhverdagen. Denne er så kjekk fordi Macen får plass perfekt.

Det skal ikke mange feriedager til før jeg glemmer alt og må starte opp på nytt. Det er en god følelse å ha kontroll og å ha ting på stell eller hva? Da blir ikke overgangen til hverdag så stor. Hva gjør dere for å få en fresh start og for å forberede dere? 

I dag skal jeg for øvrig ta en kaffe med naboen og lage laksegrateng og prøve å nyyyyte. :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar